Şedinţe de înfrumuseţare, ateliere de creaţie pentru copii şi Târg de Mărţişor, la Ploieşti Shopping City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mărţişorul aduce la Ploieşti Shopping City evenimente speciale dedicate primăverii: şedinţe de înfrumuseţare şi seminarii de modă şi stil pentru femei, ateliere de creaţie pentru copii, care vor învăţa arta mărţişoarelor handmade, dar şi un Târg de Mărţişor

Femeile care ajung în acest weekend la mall-ul ploieştean vor fi răsfăţate de cei mai buni profesionişti cu sesiuni gratuite de machiaj, coafură, manichiură, dar şi cu premii surpriză. Mai mult, ele vor avea ocazia să întâlnească specialişti care le vor împărtăşi cele mai bune sfaturi de alimentaţie şi sport, putând urmări şi demonstraţii de antrenamente fizice, precum spinning şi kangoo jumps.

De asemenea, vizitatorii vor putea admira şi prezentări de modă, atât pentru femei, cât şi pentru copii şi vor afla de la cei mai buni consilieri care sunt noile tendinţe de stil din sezonul primăvară – vară 2014. Zona de răsfăţ este deschisă vizitatorilor în perioada 1 – 2 martie, între orele 14.00 – 21.00.

Mărţişoare handmade create de cei mici 

Ploieşti Shopping City pregăteşte o experienţă unică şi pentru cei mici şi organizează ateliere de creaţie unde copiii, cu ajutorul celor mai iscusiţi îndrumători, vor învăţa să creeze mărţişoare handmade. Organizatorii au pregătit pentru micuţi şi alte activităţi, precum face painting şi modelaj baloane. La ateliere, copiii pot merge în perioada 1 – 2  martie si 8-9 martie între orele 12.00 – 20.00.  

Ploieşti Shopping City găzduieşte şi Târgul de Mărţişor, unde cei care îşi doresc să aleagă mărţişorul perfect pentru cineva drag vor putea alege din oferta bogată de modele inedite, de la cele clasice până la cele lucrate manual, dar şi mărţişoare dulci precum bomboane fine sau alte sortimente de ciocolată. Târgul poate fi vizitat zilnic până pe 2 martie, între orele 10.00 – 22.00.

Vă mai recomandăm

Dan Puric vorbeşte „Despre iubire“, pe 3 martie, la Ploieşti

Sinaia se dă pe pârtie, în weekend. Localnicii folosesc gratuit instalaţiile pe cablu

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite