VIDEO DJ Oxia, legenda muzicii tehno, concert la Peleş transmis live în toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DJ Oxia a mixat pe platoul din faţa castelului Peleş din Sinaia
DJ Oxia a mixat pe platoul din faţa castelului Peleş din Sinaia

DJ Oxia, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti ai muzicii tehno, a mixat marţi, pe platoul din faţa castelului Peleş. Evenimentul a fost transmis în direct de CERCLE, o platformă digitală ce organizează şi transmite live concerte de muzică electronică în toată lumea, amplasate în spaţii neobişnuite, selectate cu atenţie.

În felul acesta, a fost marcat parteneriatul România- Franţa 2019. Comunitatea Cercle înseamnă milioane de oameni din întreaga lume, iar marţi, 23 aprilie, la apusul soarelui, show-ul de la Castelul Peleş a putut fi văzut în transmisie live de fanii acestui tip de muzică. 

OXIA este unul dintre cei mai respectaţi DJ şi producători francezi, cu o carieră de peste 20 de ani şi turnee pe toate continentele. Cu o listă impresionantă de remix-uri ale unor label-uri celebre (8bit, Hot Creations, Saved, Knee Deep in Sound), el conduce în acelaşi timp propriul label, Diversions Music şi a colaborat cu artişti de renume precum Agoria sau Miss Kittin.

Colaborările de care s-a bucurat CERCLE au condus la spectacole în locuri de top ale turismului internaţional, Turnul Eiffel, Castelul Fontainebleau, Castelul Chambord, puntea de observare a Turnului Montparnasse sau Muzeul Bourdelle.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite