VIDEO Cum s-au dezlănţuit viitorii poliţişti români în faţa soldaţilor americani. Trupa Forţelor Navale SUA, spectacol surpriză la Şcoala de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Forţelor Navale SUA staţionate în Europa a oferit un spectacol surpriză elevilor şi profesorilor din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr“ din Câmpina. Pentru o oră, atât cât a durat concertul, elevii mai îndrăzneţi au uitat de rigorile regulamentului impus de uniformă şi s-au dezlănţuit în faţa soldaţilor americani.

Prezenţi în România pentru a participa la petrecerea de 4 iulie, organizată de Ambasada SUA în România, membrii trupei ”Topside” a Forţelor Navale SUA staţionate în Europa au vizitat Şcoala de Poliţie din Câmpina, unde au sărbătorit cu câteva zile înainte Ziua Naţională a Americii.

Artiştii americani au oferit viitorilor poliţişti români un spectacol unic, interpretând hituri din repertoriul internaţional, de la ”Killing me softly”, ”Shake your body down”, ”Hey, Jude”, ”Wonderful world”, ”Ain`t nothing but a party”. Dacă în prima parte a concertului doar câţiva dintre elevii Şcolii de Poliţie au îndrăznit să se mişte uşor pe ritmul muzicii, spre final, când soldaţii americani au schimbat puţin ”placa” şi au abordat un repertoriu mult mai cunoscut generaţiei tinere, viitorii poliţişti au invadat ringul de dans improvizat pe terenul de sport.

”Despacito” a fost hit-ul care i-a făcut pe mulţi să rupă rândurile. Tinerii au început să danseze chiar dacă de faţă erau ”gradaţii” şi chiar directorul şcolii, Vasile Tache.

Imagine indisponibilă

În final, vedeta evenimentului fost declarat elevul Răzvan Onofrei, primul care a îndrăznit să iasă din rând şi să danseze fără complexe.

Imagine indisponibilă

Elevul Răzvan Onofrei şi-a invitat colegele la dans FOTO Diana Frîncu

”Îmi place genul acesta de muzică. Colegii mei, care ştiau că mie îmi place să dansez, m-au împins în faţă şi am acceptat. M-am simţit extraordinar de bine”, a declarat Răzvan Onofrei, care a şi fost felicitat de soldaţii americani.

Imagine indisponibilă

După petrecerea care va fi organizată la Ambasada SUA în data de 4 iulie, bandul ”Topside” va participa la un festival de muzică de fanfară care va avea loc la Brăila.

  

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite