Un tânăr care a cerut bon fiscal pentru produsul cumpărat, bătut de patronul magazinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agresiunea a avut loc la Ploiești, tânărul de 20 de ani fiind luat la bătaie când a venit a venit să ceară bonul pentru produsele cumpărate cu o zi înainte.

Agresiunea a avut loc la Ploiești Foto Mediafax
Agresiunea a avut loc la Ploiești Foto Mediafax

Un incident mai puțin întâlnit a avut loc la Ploiești, acolo unde un tânăr de 20 de ani a luat bătaie de la administratorul unui magazin pentru că a îndrăznit să ceară bon fiscal.

Tânărul cumpărase mai multe produse, dar a venit a doua zi să ceară bunul pentru ele.

“În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, în jurul orei 09:15, tânărul în vârstă de 20 de ani s-ar fi deplasat la o societate comercială din municipiu pentru a cere lămuriri administratorului acesteia cu privire la faptul că în ziua precedentă nu i-a fost eliberat bon fiscal pentru bunurile achiziționate, între cei doi având loc un conflict spontan. În urma evenimentului, apelantul a solicitat să fie transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Prahova, citat de ziarulincomod.ro.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru clarificarea situației de fapt, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite