Patron, bătut cu bestialitate în magazinul său. Camerele de supraveghere au surprins violenţele VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătaia a avutb loc în interiorul magazinului FOTO: captură video
Bătaia a avutb loc în interiorul magazinului FOTO: captură video

Agresiunea a avut loc sâmbătă seara, în comuna vrânceană Răcoasa. În cursul zilei de luni vor fi luate măsuri împotriva bătăuşilor.

UPDATE: Politiştii Secţiei 10 Politie Rurală Panciu au dispus reţinerea pentru 24 ore a unui bărbat, de 22 ani, din comuna Răcoasa, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violente şi violarea sediului profesional.


Patronul unui magazin din comuna Răcoasa, judeţul Vrancea, a fost bătut cu sălbăticie de doi tineri, chiar în interiorul magazinului, întreaga desfăşurare a evenimentelor fiind surprinsă de camerele de supraveghere.

S-a întâmplat sâmbătă seara, la ora 21.40, când mai multe persoane pătrund în interiorul magazinului, după ce au sărit în prealabil gardul de la intrare.

Unul dintre agresori a început să distrugă marfa de pe rafturi, iar când patronul îşi face apariţia este luat la bătaie de doi bărbaţi.

În încleştare apare şi o femeie, care încearcă să-l oprească pe bătăuş, scoţându-l afară, în timp ce patronul rămâne întins pe jos.


"Echipajul de poliţie a identificat proprietarul magazinului, un bărbat de 63 de ani şi a stabilit faptul că acesta ar fi încercat să aplaneze un conflict între două persoane, ce se afla în desfăşurare în faţa magazinului, moment în care ar fi fost lovit de către una dintre acestea, respectiv de către un bărbat în vârstă de 22 de ani. De asemenea, în timpul conflictului, bărbatul în vârstă de 22 de ani ar fi distrus o vitrină frigorifică din incinta magazinului.  Bărbatul de 63 de ani a fost preluat de către un echipaj SAJ Vrancea, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Toate persoanele implicate în altercaţie au fost identificate şi conduse la sediul poliţiei.La acest moment audierile sunt în desfăşurare, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe ,distrugere şi violarea sediului profesional, în cursul zilei de astăzi urmând să fie dispuse măsurile în consecinţă", potrivit IPJ Vrancea.

Vă mai recomandăm:

Bătaie în parte în centrul Focşaniului, în faţa unei săli de jocuri de noroc. Doi bărbaţi au fost reţinuţi

Gravidă din Vrancea, omorâtă în bătaie de concubin. Individul a fost reţinut pentru lovituri cauzatoare de moarte

FocşaniPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite