Femeie bătută cu bestialitate într-un supermarket din Maramureş. Camerele de supraveghere au surprins totul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost bătută cu bestialitate   Foto: captură video youtube
Femeia a fost bătută cu bestialitate   Foto: captură video youtube

O femeie din judeţul Mureş a fost bătută crunt într-un magazin din Maramureş. Concubina agresorului se pare că ar fi avut un conflict mai vechi cu ea. Imaginile din magazin făcute publice îl arată pe agresor cum vine ţintă la ea şi o loveşte fără niciun avertisment.

Imagini şocante au apărut în mediul virtual, după ce o femeie a fost băută cu bestialitate într-un magazin din Maramureş.

Incidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere din supermarket şi au fost date publicităţii.

În imagini se vede cum un bărbat se îndreaptă ţintă spre o femeie aflată între rafturi şi o loveşte, fără niciun avertisment.

Potrivit unor surse din zona anchetei, se pare că femeia bătută ar fi avut un conflict mai vechi cu concubina bărbatului agresor. Când cei doi au văzut-o că se îndreaptă spre magazin, au venit după ea şi bărbatul a lovit-o, după care în imagini se vede că a apărut şi concubina, iar mai târziu mai apar două tinere, care la rândul lor, o lovesc pe femeia căzută jos.

Deşi erau persoane în magazin, nimeni nu a intervenit pentru a o ajuta pe femeie. Doar o vânzătoare a încercat să intervină, dar pare că concubina agresorului a ameninţat-o şi pe ea, cel puţin din imagini asta reiese, atunci când vânzătoarea se retrage.

Poliţia a intervenit în scurt timp

Totuşi, vânzătoarele au sunat la 112 şi în doar câteva minute un echipaj al poliţiei a sosit a faţa locului. Persoanele implicate au fost audiate de poliţiştii din Satulung, care au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

MM batuta in magazin

Femeia a fost bătută crunt   Sursa foto: captură video youtube

Femeia agresată a fost examinată de medicul legist care a stabilit care are nevoie de 3 zile de îngrijiri medicale în urma leziunilor suferite, scrie vasiledale.ro.

„Poliţiştii din Şomcuta Mare au intervenit la un eveniment produs în incinta unui magazin din localitatea Satulung. Poliţiştii au constatat faptul că, în urma unor discuţii în contradictoriu, o femeie în vârstă de 39 ani, din judeţul Mureş, a fost agresată fizic de către un bărbat de 37 de ani. La faţa locului nu a fost necesară prezenţa echipajului medical pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând să fie dispuse măsurile legale”, arată IPJ Maramureş.

Vă recomandăm să mai citiţi şi:

Elon Musk, acuzat de o stewardesă că s-a dezbrăcat în faţa ei şi i-a propus să întreţină relaţii sexuale. Reacţia miliardarului

Noi dovezi ale crimelor din Bucea: imagini cu execuţiile paraşutiştilor ruşi. Mărturiile unui supravieţuitor

Baia Mare


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri