Un singur candidat pentru postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Băloi, şeful interimar de la DGASPC Prahova, a rămas singurul candidat la postul de manager scos la concurs la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti

Testul grilă care s-a desfăşurat pe 3 martie în cadrul concursului de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a lăsat în cursa pentru post un singur candidat, pe Alexandru Băloi, directorul interimar de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova.

Acesta după ce Marius Dinu, preşedintele Colegiul Medicilor Dentişti Prahova, nu a obţinut nota minimă cerută pentru promovarea testului grilă, adică 7. Marius Dinu a depus, însă, miercuri contestaţie, ale cărei rezultate vor fi afişate pe 6 martie la sediul Consiliului Judeţean Prahova.

Vineri, Alexandru Băloi, şi, în eventualitatea în care Marius Dinu va avea câştig de cauză la contestaţie, vor susţine proiectul de management, urmând ca rezultatele concursului să fie afişate luni.

SJU Ploieşti a rămas fără manager din decembrie, după ce Adrian Strâmbeanu şi-a dat demisia în urma controlului demarat în unitatea medicală de Ministerul Sănătăţii.

Interimar, funcţia a fost ocupată de medicul Florin Puşcariu, directorul medical al SJU Ploieşti. Acesta nu s-a înscris la concursul pentru postul de manager.

Mai puteţi citi

Mesaj public al ministrului Nicolăescu pentru personalul medical al SJU Ploieşti: „Noi acţiuni de control în 2014“

Chirurgul Dan Oprea, despre controlul de la SJU Ploieşti: „Miniştrii vin şi pleacă, partidele vin şi pleacă, spitalele rămân tot aşa“

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite