Un prahovean i-a cerut fiicei sale de șapte ani să-i trimită fotografii în ipostaze sexuale explicite. Bărbatul este judecat în libertate

0
Publicat:

Un bărbat din Prahova este acuzat o agresiune sexuală care stârnește repulsie viscerală oricărui om normal. El ș-a abuzat sexual fiica de șapte ani, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Ploiești. Individul nu a fost arestat preventiv, fiind deferit justiției sub puterea controlului judiciar.

Prahoveanul și-a abuzat fiica timp de șase ani FOTO Arhivă
Prahoveanul și-a abuzat fiica timp de șase ani FOTO Arhivă

Sebastian Marian I. este acuzat că, începând din anul 2016 i-a cerut fiicei sale, la acea vreme în vârstă de șapte ani, să se fotografieze în ipostaze sexuale explicite și să-i trimită lui fotografiile.

„Totodată, în timpul unui apel video realizat la data de 17.03.2022, inculpatul a efectuat două capturi de ecran ce o reprezentau pe minoră în ipostaze sexuale explicite, material pe care l-a deținut în telefonul său mobil”, se arată în actul de acuzare

Potrivit sursei citate, prahoveanul și-ar fi abuzat și sexual fata, atunci când copila avea doar șapte ani.

Coșmarul fetiței a durat din anul 2016 și până în martie 2022.

Sebastian Marian I. a fost trimis în judecată în iulie 2022, dar dosarul său nu a primit deocamdată un prim termen.

Deși este acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor și pronografie infantilă, individul nu a fost arestat preventiv, fiind plasat în control judiciar cu interdicția de a lua legătura cu fiica sa și cu martorii din cauză.

„(…) constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar dispusă de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti, prin ordonanţa nr. 107/D/P/2022 din data de 21.6.2022, faţă de inculpatul I. Marian-Sebastian, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,agresiune sexuală” și „pornografie infantilă prin sisteme informatice”.  Menține măsura preventivă a controlului judiciar, dispusă față de inculpat, pe o durată de 60 de zile, până la o nouă verificare a măsurii”, potrivit portalului instanțelor de judecată.

Cât timp se află în control judiciar, agresorul nu are voie să ia legătura cu fiica sa și nici cu alte trei persoane care au calitate de martori în cauză.

Pe 16 august 2022, Tribunalul Prahova a dispus începerea judecății pe fond a cauzei.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite