Un pompier de la ISU Prahova, în stare gravă la spital. Are nevoie urgentă de ajutorul nostru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Alexandru, de fel din Urlaţi, este pompier care activează de zece ani în cadrul ISU Prahova, iar de aproape o lună de zile viaţa lui a luat o turnură bruscă după ce a fost diagnosticat cu o boală cumplită: cancer grastic.

Şi-a pus viaţa în pericol pentru a salva oameni şi case din flăcări, acum el este cel care are nevoie de noi.  Marian Alexandru, de fel din Urlaţi, este pompier care activează de zece ani în cadrul ISU Prahova, iar de aproape o lună de zile viaţa lui a luat o turnură bruscă după ce a fost diagnosticat cu o boală cumplită: cancer grastic.

Starea lui este critică, dar cu puţin efort  îl putem ajuta să treacă peste acest hop. Nu este nevoie decât de puţină bunăvoinţă, nimic mai mult. Marian este internat la Institutul Oncologic Alexandru Treistoreanu din Bucureşti,  iar viaţa lui depinde atât de măiestria medicilor dar şi de noi.

Din nefericire situaţia lui este şi mai complicată pentru că are o grupă de sânge rară, 01 RH negativ. Are nevoie urgentă de masă trombocitară grupa 01 - Rh negativ. Puteţi dona la Centrele de Transfuzii Sanguină din localitatea voastră, dar să menţionaţi că sângele trebuie să ajungă la Alexandru Marian.

Avand în vedere că masa trombocitara trebuie recoltată şi păstra în anumite condiţii, pentru ca Marian să poata beneficia constant de transfuzii, persoanele care merg să doneze sânge pentru pompierul bolnav sunt rugate să ia legătura cu rudele acestuia în vederea organizării vizitelor la centrele de donare sangvină.

0766 355 790 Alin Gurău ( colegul lui Marian), 0769 263 126 Mihai Marius (colegul lui Marian) 0730 329 424 Marin Alexandru (cumnatul lui Marian)

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite