Un hoţ din Ploieşti a fost imobilizat de locatarii păgubiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hoţ amator a fost imobilizat imediat după comiterea furtului de către mai mulţi locatari care fuseseră păgubiţi de echipamentul de internet şi telefonie de pe casa scării. Alţi doi hoţi, printre care şi o fată, au scăpat pentru o vreme de furia locatarilor.

Poliţiştii Secţiei 3 din Ploieşti au fost sesizaţi ieri despre faptul că locatarii unui bloc din oraş au depistat 3 persoane care aveau asupra lor echipament de internet şi telefonie. Cei trei tineri s-au întâlnit pe scări, imediat după comiterea furtului, cu Silviu Constantin, un locatar care, împreună cu vecinii, a reuşit să-l imobilizeze pe unul dintre ei, identificat ulterior ca fiind Stoica Mădălin de 18 ani, din Ploieşti. Acesta avea la el o şurubelnită, un cleşte şi componente internet.

Poliţiştii i-au depistat şi pe cei doi fugari. Este vorba despre Toader Silvia, de 18 ani din com. Păuleşti şi Jitaru Emanuel din Bucureşi.

Cei trei tineri au fost prezentaţi ieri Parchetului, care a dispus cercetarea lor în stare de libertate, fiind luată măsura obligării de a nu părăsi localitatea pe o durată de 30 de zile, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite