Un bărbat de 49 de ani a rămas fără un picior după ce a intrat cu motocicleta într-un TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a rămas fără un picior în urma unui accident rutier petrecut pe DN1A, în județul Prahova.

Motociclistul a suferit o amputare totală de picior, de la genunchi FOTO ISU Prahova
Motociclistul a suferit o amputare totală de picior, de la genunchi FOTO ISU Prahova

Accidentul s-a petrecut marți, 23 august, în jurul orelor 20.00, pe DN1, în dreptul localității Teișani.

Victima, un bărbat în vârstă de 49 de ani, care conducea o motocicletă, a intrat într-un TIR. În urma impactului, motociclistul a fost grav rănit, fiindu-i secționat complet un picior de la nivelul genunchiului.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești pentru îngrijiri medicale.

Pe lângă amputarea totală a piciorului, bărbatul a suferit și multe alte traumatisme, a precizat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

Șoferul TIR-ului implicat în accident, un tânăr de 27 de ani, a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Luna august, plină de accidente în Prahova

În ultimele zile, în județul Prahova s-au produs numeroase accidente rutiere grave, confirmând faptul că zona este una cu șosele foarte periculoase, poate cele mai periculoase din țară.

Pe 14 august, un şofer de 20 de ani a lovit trei persoane care încercau să traverseze strada pe DN 1, în zona Movila Vulpii. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, o femeie este înconştientă iar o fetiţă a fost rănită, potrivit IPJ Prahova.

O persoană a decedat, pe 14 august, iar patru au fost rănite în urma accidentului care s-a produs pe DN 1A, la Teişani. În urma impactului, un şofer de 71 de ani a decedat, iar patru persoane au fost rănite. Victimele - un şofer de 64 de ani, o pasageră în vârstă de 66 de ani şi doi adolescenţi în vârstă de 15 şi respectiv 18 ani - au fost transportate la spital.

Pe 17 august, doi bătrâni au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier pe DN1, în dreptul comunei prahovene Cornu. În urma impactului, traficul în zonă este restricţionat, fiind dirijat de poliţiştii rutieri. În coliziune au fost implicate două maşini. Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 10.30, la intersecţia dintre DN1 şi DJ 101R, cel care asigură ieşirea din Cornu.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite