Tragedia care a îndoliat o comună. Cine sunt tinerii soți care au murit împreună cu copilul de un an, pe Valea Oltului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comunitatea din Săliștea este zguduită după un accident îngrozitor care a avut loc luni dimineață pe Valea Oltului, zona localității Lazaret și a distrus o familie din Alba. Doi tineri proaspăt căsătoriți și copilul lor de 1 an și 3 luni au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR.

Cei doi soți și copilul lor au murit pe loc FOTO Facebook
Cei doi soți și copilul lor au murit pe loc FOTO Facebook

Radu conducea autoturismul, iar Adriana se afla, cu bebelușul în brațe, pe bancheta din spate, în momentul în care s-a petrecut tragedia. Radu și Adriana, precum și copilul, au murit pe loc. Bărbatul avea 34 de ani, iar soția acestuia 31 de ani. Mașina în care aceștia se aflau a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

„Erau doi tineri liniștiți din comună. I-am văzut ultima dată duminică, la biserică. Știu că erau în drum spre mare și mergeau alături de prieteni, care se aflau în altă mașină. Azi, am văzut oameni care mergeau pe stradă și plângeau”, a declarat primarul din Săliștea, Aurel Emil Stănilă.

Autoturismul a fost strivit în urma accidentului FOTO ISU Sibiu
Autoturismul a fost strivit în urma accidentului FOTO ISU Sibiu

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate reiese că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu TIR condus spre Sibiu. La sosirea echipajelor la fața locului, toți pasagerii erau decedați, aceștia prezentând leziuni incompatibile cu viața.

TIR-ul era condus de către un barbat în vârstă de 45 de ani, din județul Dâmbovița, care a suferit un șoc emoțional. Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei producerii accidentului.

Accident pe Valea Oltului, o sintagmă tot mai comună

Accidentul de la limita județelor Vâlcea și Sibiu este unul dintre cele mai grave evenimente rutiere produse în acest an pe Valea Oltului. Ultimul accident mortal pe acest tronson s-a produs în urmă cu o lună, în zona Brezoi - Vâlcea, când o autoutilitară a intrat într-un TIR staționat. Pasagerul din aceasta a murit pe loc.

Un alt accident mortal pe tronsonul DN7 a avut loc și vineri seara, 20 august, pe șoseaua de centură a municipiului Râmnicu Vâlcea, la intersecția cu un bulevard care duce către centrul orașului. O mașină care venea de pe DN7 a lovit un bătrân de 85 de ani care traversa strada prin loc nepermis, imediat după sensul giratoriu.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite