Tramvai deraiat la Ploieşti. Un călător a fost rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tramvai deraiat în Ploieşti FOTO Diana Frîncu
Tramvai deraiat în Ploieşti FOTO Diana Frîncu

Accidentul s-a petrecut miercuri, puţin după ora 12.00, în centrul Ploieştiului, pe strada Democraţiei. Un tramvai, care circula pe traseul 101, a deviat de pe calea de rulare şi a intrat în coliziune cu un autoturism.

UPDATE ora 12.52: Persoana rănită a fost preluată de echipajul de la Salvare şi ulterior transportată la spital.

UPDATE ORA 13.36: Potrivit directorului TCE, societatea de tranport urban din Ploieşti, accidentul s-a petrecut din vina conducătorului aflat la volanului unui BMW, care nu a oprit în intersecţia dintre strada Lupeni şi strada Democraţiei.

”BMW-ul a intrat cu viteză în partea lateral-faţă a tramvaiului, iar din inerţie, tramvaiul a deraiat. Din fericire, atât şoferul autoturismului cât şi vatmanul au scăpat fără să fie răniţi. A fost rănită uşor doar o persoană care se afla în tramvai. Era un călător mai în vârstă care se pare că s-a dezechilibrat şi s-a lovit. Are leziuni minore”, a declarat Nicolae Alecsandri, directoriul TCE.

.....................

Ştirea iniţială 

Potirivt Biroului de Presă al Insepctoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, o persoană, călător în tramvai, a fost rănită şi este asistată de medici la faţa locului.

accident tramvai cu bmw ploiesti foto diana frincu

Autoturismul BMW care a intrat în coliziune cu tramvaiul a fost puternic avariat FOTO Diana Frîncu

În tramvai se aflau, la momentul accidentului, aproximativ 15 persoane, a anunţat sursa citată.

Traficul în zona pieţei Anton, unde a avut loc impactul dintre tramvai şi autoturism, este dirijat de echipajele de la poliţia rutieră.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite