Stoichiţă: “Arbitraj tendenţios” la Astra Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În conferinţa de presă de după meciul Astra-Dinamo, încheiat 1-2, antrenorul echipei ploieştene a calificat arbitrajul drept tendenţios, iar patronul Marius Niculae este decis să retragă Astra din Liga I.

Dezamăgirea a fost provocată de arbitrajul lui Alexandru Deaconu, apreciat de antrenorul Mihai Stoichiţă, în conferinţa de presă de după meci, drept: "TENDENŢIOS ! Arbitrajul a fost tot timpul împotriva noastră. Asta nu-i disculpă pe jucătorii mei, care au pierdut un meci pe care l-au avut în mână. Le reproşez naivităţile pe care le-au avut în repriza a 2-a. Cei care au intrat în partea a doua nu s-au ridicat la nivelul titularilor. Totuşi, băieţii au jucat bine în prima repriză şi chiar în unele momente din cea de-a 2-a. Numeroşii ploieşteni din tribune s-au arătat oameni admirabili care şi-au încurajat echipa."

Investitorul Ioan Niculae a părut mai supărat ca oricând după meciul Astra - Dinamo. "O să ne uităm cu atenţie la fazele controversate ale meciului din această seară cu Dinamo. Nu vreau să iau decizii pripite în acest moment, dar ne putem retrage din campionat. O să analizăm cu atenţie toate fazele. Va urma să luăm o decizie radicală care va zgudui fotbalul românesc pentru că nu vreau să-şi bată joc de banii mei trei, patru nenorociţi! În prima etapă rezultatele au fost influenţate de arbitraj! Trebuie să-i felicit pe cei de la Dinamo, ne-au dominat clar în partea a doua a meciului. Dacă am fost furaţi, mâine (azi-n.r.), la ora 13 veţi afla decizia noastră în ceea ce priveşte viitorul", a declarat la Fanatik Show la DigiSport, patronul Astrei Ploieşti, Ioan Niculae, conform gsp.

Pentru Ioan Andone "a fost un meci bun. Dinamo a avut o bună repriză a doua. Am înscris în prelungiri, deci putem spune că am avut noroc". Despre Astra, antrenorul bucureştenilor a afirmat: "Este o echipă interesantă. Greu se va mai câştiga aici!"

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite