Spectacolul „Punctul orb“ al Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti va participa la Festivalul MOT din Macedonia şi la Festivalul Naţional de Teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul Teatrului Toma Caragiu, „Punctul orb“, de Yannis Mavritsakis, în regia lui Radu Afrim, urmează să participe în această toamnă la două evenimente teatrale de anvergură.

Marti, 27 septembrie, de la ora 20.00, spectacolul „Punctul orb“ va fi jucat pe scena sălii Universal Hall din Skopje, Macedonia, în cadrul celei de-a 41-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru MOT.

Festivalul Internaţional de Teatru MOT a fost organizat pentru prima dată în 1976, cu scopul de a oferi o imagine a evenimentelor teatrale din întreaga lume. Evenimentul este finanţat de Ministerul Culturii din Macedonia şi de administraţia orasului Skopje. La ediţia din acest an vor mai participa spectacole ale unor companii de teatru din  Elveţia, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Slovenia, Macedonia şi coproducţii internaţionale.

Produsă de UNITER, ARCUB şi Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti şi finanţată de Ministerul Culturii şi Primăria Municipiului Bucureşti, cea de-a 26-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru se va desfăşura în perioada 21 – 30 octombrie 2016.

Spectacolul Punctul orb va putea fi urmărit duminică, 23 octombrie, de la ora 21.00 şi luni, 24 octombrie, de la ora 19.00, în sala „Liviu Ciulei” a Teatrului Bulandra din Bucureşti.

A 26-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru reuneşte unele dintre cele mai bune spectacole de teatru ale stagiunii 2015-2016, selectate de directorul artistic al Festivalului, criticul Marina Constantinescu.

Vă mai recomandăm

Festival de artă stradală la Ploieşti: spectacole de teatru, statui vivante, concerte Carla’s Dreams şi Holograf

Este momentul pentru o incursiune pe Drumul Vinului din Prahova: artă şi pasiune în podgoria Dealu Mare

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite