Rezultate Bac 2017 Prahova. Două medii de 10 obţinute de candidaţii din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele la examenul de Bacalaureat 2017 au fost afişate de Ministerul Educaţiei pe site-ul edu.ro şi la afişierele centrelor de examinare.

Puteţi consulta notele obţinute de candidaţii din judeţul Prahova pe site-ul edu.ro.

Cei nemulţumiţi de rezultate şi care consideră că meritau note mai mari pot depune contestaţii tot în cursul zilei de miercuri, 5 iulie, în intervalul orar 16.00-20.00. După rezolvarea contestaţiilor, adică în perioada 6-9 iulie, se vor afişa rezultatele finale, în ziua de 10 iulie.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii, cumulativ: sustinerea tuturor probelor de evaluare a competentelor lingvistice si digitale; sustinerea tuturor probelor scrise si nota 5 la fiecare dintre acestea, precum si obtinerea mediei 6, cel putin, la probele scrise.

În sesiunea de Bacalaureat iunie-iulie 2017, în Prahova, s-au înscris aproximativ 4.500 de absolvenţi de liceu, dintre care 55 de elevi au fost din promoţiile anterioare când nu au reuşit să obţină media general 6 pentru a fi declarat admis.

La nivelul judeţului Prahova, nu au fost înregistrate probleme grave legate de examenul de maturitate. Conform Inspectoratului Şcolar Prahova, doar trei elevi au fost eliminaţi din sala de examen, doi după ce a fost prinşi copiind cu ajutorul unui telefon, iar altul pentru că avea telefonul în buzunar în momentul în care a predate lucrarea.

CALENDARUL examenului de BACALAUREAT 2017

5 iulie 2017 Afişarea rezultatelor (până la ora 16:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16:00 - 20:00)

6 - 9 iulie 2017 Rezolvarea contestaţiilor

 10 iulie 2017 Afişarea rezultatelor finale

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite