Principalii suspecţi ai celui mai mare jaf din Prahova, în faţa instanţei. Sunt acuzaţi că au furat şi din magazine din Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
jaf bm

Adrian Oprescu, Elvis Bădescu şi Alin Daniel Marin, principalii suspecţi ai jafului care a avut loc la sediul din Ploieşti al unui important serviciu de curierat privat au fost trimişi în judecată. Cei trei sunt acuzaţi că au jefuit sume importante şi electronice din sediul Fan Courier, dar şi bijuterii şi alte bunuri din magazine din Franţa.

Dosarul în care cei trei bărbaţi suspecţi de furt şi delapidare a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Ploieşti exact în urmă cu un an, dar până în prezent nu a început judecata pe fondul cauzei.  

Jaful la sediul Fan Courier din Ploieşti a avut loc în septembrie 2016, dar suspecţii au fost prinşi şase luni mai târziu, în urma unor percheziţii. Unul dintre suspecţi a fost prins într-o pădure din localitatea Măneciu, judeţul Prahova.

 Lovitura de la sediul companieie de curierat a fost dată pe timpul nopţii, iar din birouri au fost furate importante sume de bani, peste 300.000 de lei, dar şi electronice, inclusiv hard disk-urile de la camerele de supraveghere.

Anchetatorii români susţin că cei trei suspecţi sunt autorii unor jafuri de la magazinele Moulinjeune Motoculture, Gamm Vert, dar şi de la un punct de lucru al SC Tarom SA din localitatea Otopeni.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite