Un nou jaf de amploare în Timişoara. Hoţii au dat o lovitură de proporţii la o bijuterie care vindea platină şi diamante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jaf de proporţii în centrul Timişoarei, unde hoţii au spart o bijuterie de unde au furat mai multe bunuri de mare valoare. Jaful vine la scurt timp după lovituri similare date la sediul Fan Courier, la magazinul Altex, dar şi la casa sirianului Jabri Tabrizi.

O bijuterie din centrul Timişoarei care comercializa bijuterii din platină şi diamante a fost prădată de hoţi în noapte de luni spre marţi de către persoane încă neidentificate de Poliţie. Potrivit pressalert.ro, jaful a avut loc în jurul orei 3.45, când s-a declanşat alarma la bijuteria Valmand de pe strada Dimitrie Cantemir.

Potrivit sursei citate, hoţii, care au forţat uşa de la intrare şi s-au dus direct la seiful în care se aflau peste 130 de bijuterii de mare valoare, pe care l-au luat şi au plecat în viteză pe o altă ieşire. Reprezentanţii Poliţiei Timiş au declarat că poliţiştii fac cercetări pentru „identificarea şi tragerea la răspundere a făptuitorilor”.

Jaful de la bijuteria Valmand vine la scurt timp după ce hoţii au lovit la sediul Fan Courier, de unde au furat peste 600.000 de lei. Tot recent, hoţii au dat lovitura la Altex, de unde ar fi furat echipamente electronice cu care au plecat încărcându-le în TIR. De asemenea, de hoţi a fost prădat şi sirianul Jabri Tabrizi. În plus, înainte de Crăciun, o altă bijuterie din Timişoara a fost prădată de hoţi. În niciunul din cazuri hoţii nu au fost prinşi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite