Pontul zilei: „A fi sau a nu fi“, la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii teatrului sunt aşteptaţi, sâmbătă, la sala mare de la „Toma Caragiu", începând cu ora 18.30, la piesa „A fi sau a nu fi", în regia lui Vlad Massaci.

Piesa prezintă un episod de la Teatrul Polski din Varşovia, în 1939, când Josef şi Maria Tura se pregătesc de o nouă premieră de succes, alături de întreaga trupă de actori. Odată cu invazia nazistă, teatrul este închis de cenzură, iar actorii trăiesc clipe de disperare încercând să supravieţuiască.
Dar, la un moment dat, apare un tânăr pilot de bombardier, seducător şi patriot, care le solicită sprijinul pentru a prinde un spion.
Această savuroasă comedie neagră este un comentariu ingenios la adresa celui de-al Doilea Război Mondial şi, totdodată, un inspirat tribut adus eternului optimism al lumii teatrului.

Scenografia este realizată de Ştefan Caragiu, iar muzica îi aparţine lui Cristi Juncu. În distribuţie îi vom regăsi pe Ioan Coman, Oxana Moravec, Cristian Popa, Mihai Coadă, Ionuţ Burlan, Mihaela Popa, Adrian Ancuţa, Karl Baker, Ioan Coman şi Alin Teglas.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite