Poliţia prahoveană aşteaptă reconfirmarea lui Bogdan Despescu drept şef

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul-şef Bogdan Despescu aşteaptă confirmarea de la Bucureşti
Comisarul-şef Bogdan Despescu aşteaptă confirmarea de la Bucureşti

Ministerul Administraţiei şi Internelor încă nu a dat confirmarea pentru prelungirea mandatului comisarului șef Bogdan Despescu la conducerea poliţiei prahovene

Mandatul de şase luni al comisarului-şef Bogdan Despescu la conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova a expirat ieri. Conform zvonurilor, mandatul de împuternicit la conducerea instituţiei al lui Despescu urma să fie prelungit, iar acesta a fost ieri chiar prezent la deschiderea fabricii de irigaţii din Ploieşti West Park, unde au venit premierul Emil Boc şi ministrul de finanţe. Totul părea să fie doar o formalitate, dar hârtia oficială pare să întârzie, din moment ce azi după amiază nu sosise nicio confirmare de la Bucureşti.

Acesta a fost numit pe data de 6 aprilie drept comandant împuternicit al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, pentru o perioadă de numai şase luni. Comisarul-şef Bogdan Despescu a fost până la acea dată adjunct al şefului IJP Buzău, pe linie de investigare a criminalităţii şi deţine titlul de doctor în domeniul ordine publică şi siguranţă naţională.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
PloieştiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite