Ploieşti: Valea Prahovei oferă cele mai tari petreceri de Valentine’s Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De Ziua Îndrăgostiţilor, în cluburi va predomina culoarea roşie, Foto: arhivă
De Ziua Îndrăgostiţilor, în cluburi va predomina culoarea roşie, Foto: arhivă

Cuplurile de îndrăgostiţi vor avea parte de muzică bună, distracţie şi multe concursuri, în care vor trebui să dovedească cât de mult îşi cunosc partenerul.

Mai citiţi şi:

Sejur romantic la munte, de Ziua Îndrăgostiţilor

Cerere în căsătorie, vopsită pe un deal întreg

În această perioadă, patronii cluburilor din Ploieşti, dar şi de pe Valea Prahovei sunt în febra pregătirilor pentru organizarea petrecerilor de Valentine's Day. Se pun la punct ultimele detalii legate de meniu şi de organizarea concursurilor, astfel încât tinerii îndrăgostiţi să se simtă cât mai bine.

Ţinând cont că 14 februarie pică într-o duminică, majoritatea localurilor vor sărbători această zi sâmbătă seara. La Club Ice petrecerea va începe la ora 22.00 şi va ţine până dimineaţa. Sala va fi decorată cu inimioare şi accesorii specifice şi se va asculta muzică de toate genurile, cu excepţia manelelor, după cum ne-a spus administratorul clubului, Tavi Borcan. Intrarea costă 10 lei.

Şi la OK Pub, de Valentine's Day va avea loc o petrecere de neuitat, la care se vor organiza concursuri, în urma cărora vor fi acordate diplome de căsătorie pentru o zi şi alte premii surpriză. "Preţul de intrare va consta în tichete valorice de 25 de lei, ceea ce înseamnă o consumaţie minimă obligatorie. După ora 3.00, vom avea After Hour unde vor fi cântece de petrecere remixate ale unor cunoscuţi interpreţi români precum Gică Petrescu sau Dan Spătaru", ne-a declarat Dan Neagu, patronul localului.

Se oferă un weekend gratuit la Sinaia

Pentru cei care vor să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor la munte, Old Nick Pub va organiza pe 13 februarie o seară specială dedicată cuplurilor. Denumită sugestiv "Red party", petrecerea de sâmbătă seara va începe la ora 22.00 şi va ţine până dimineaţa, iar decoraţiunile şi cocktailurile vor fi colorate în roşu. Se va organiza şi un concurs, iar cuplul câştigător va putea petrece un weekend gratuit la Sinaia.

La Laguna Pool Club se stabilesc ultimele detalii legate de meniul care va fi servit cuplurilor. "Acum punem la punct ce va conţine meniul. Acesta va costa în jur de 70 de lei şi va consta într-un preparat de bază şi un desert", ne-a spus Valentin Rădulescu, reprezentantul clubului.

Legenda Sfântului Valentin

Legenda spune că împăratul Claudiu al II-lea le interzisese soldaţilor din Roma să se căsătorească pentru ca aceştia să poată merge la război fără să se gândească la soţiile rămase acasă. Valentin, care era un preot, căsătorea în secret cupluri, în locuri ascunse. Împăratul l-a descoperit şi pentru că Valentin a refuzat să devină soldat roman, l-a condamnat la moarte.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite