Braşov: Cerere în căsătorie, vopsită pe un deal întreg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 24 de ani şi-a cerut iubita în căsătorie la o temperatură extremă. Declaraţia de dragoste făcută de Gabriel Aldea viitoarei soţii, Ana Coca a uimit sătenii din Holbav. Tânărul a scris pe un deal „Ana, vrei să fii soţia mea?".

Citeşte şi:

Braşov: Străini, „cu lipici“ la braşoveni

Pentru a reuşi să scrie pe zăpadă, Gabriel a folosit o pompă de zugrăvit în care a băgat 20 de litri de vopsea roşie, care să fie compatibilă cu apa, dar şi un pic de antigel, pentru ca susbstanţa dinăuntru să nu îngheţe.

image

„Am reuşit să termin totul în două ore, dar mie mi s-a părut că au trecut doar 15 minute. Am avut noroc că fratele meu, Cătălin, mă coordona de pe deal prin telefon", ne-a spus tânărul creativ. Pentru ca textul să fie lizibil, lungimea unei litere a avut în jur de 6 metri lungime şi 50-60 de centimetri grosime. Astfel, Gabriel a reuşit să scrie „Ana, vrei să fii soţia mea?", dar şi să deseneze o inimioară roşie foarte mare, care semnifică dragostea pe care i-o poartă Anei.

Povestea celor doi îndrăgostiţi

image

Cei doi tineri de 24 de ani s-au cunoscut acum 10 ani când Gabriel s-a mutat din Braşov în oraşul Ghimbav. Precum spun cei doi, soarta a făcut ca tânărul să locuiască pe aceeaşi stradă cu Ana, acum viitoarea lui soţie. „Aşa a fost să fie. Locuind pe aceeaşi stradă am devenit buni prieteni. Am devenit confidenţi şi eram unul lângă altul la bine şi la rău", ne-a mărturisit Ana Coca.

Odată cu trecerea timpului şi realaţia celor doi a evoluat foarte mult astfel încât au devenit doi îndrăgostiţi nedespărţiţi. „Treptat, am decis că suntem făcuţi unul pentru celălalt. Ne înţelegem foarte bine şi asta m-a determinat să o cer pe Ana de soţie. Vreau să fim mereu împreună şi să întemeiem o familie", a declarat Gabriel.

image

Emoţionată până la lacrimi

Cererea în căsătorie a emoţionat-o pe Ana foarte mult. „Am fost adusă pe deal pe nepregătite. Nu înţelegeam de ce fratele meu insista atât de mult să facem poze pe deal. Imediat ce am văzut declaraţia din vale, am rămas fără cuvinte, pur şi simplu", mărturiseşte viitoarea soţie.

image

Imediat după ce Gabriel i-a pus inelul de logodnă pe deget şi după ce Ana a acceptat, de peste deal au apărut prietenii ei de suflet, care au ţinut să-i fie alături în cel mai emoţionant moment din viaţa ei de până acum. Alături de cei doi îndrăgostiţi au fost zece prieteni şi cunoscuţi ai acestora, care au mers acasă la cel care a pregătit supriza pentru a sărbătorii logodna.

Acum tinerii îndrăgostiţi se pregătesc pentru nuntă. „Nunta va avea loc, în august 2011, pentru că ne dorim să fie tot aşa, deosebită“, a mai spus Gabriel Aldea, viitorul mire.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite