Ploieşti: S-au înjurat şi s-au ameninţat în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri din Prahova au fost nevoiţi ieri să aplaneze un conflict care a izbucnit în trafic, între doi şoferi. Alţi 10 conducători auto care şofau fără permis sau în stare de ebrietate au rămas fără permis.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 9, poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, în timp ce acţionau pe DN 1, în localitatea Potigrafu, au aplanat o stare conflictuală apărută între doi participanţi la trafic.

P. Cristian, de 28 de ani, din Ploieşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, în direcţia Ploieşti - Bucureşti, a avut o altercaţie verbală cu un alt participant la trafic. P. Cristian l-a ameninţat cu acte de violenţă şi  i-a adresat expresii jignitoare lui M. Aurelian, din Bucureşti, care conducea un autoturism regulamentar in aceeaşi direcţie.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.

Totodată, în urma activităţilor desfăşurate ieri, au fost aplicate 284 sancţiuni contravenţionale, au fost reţinute 10  permise de conducere în vederea suspendării şi au  fost retrase 9 certificate  de înmatriculare.

Totodată, au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice, pentru conducea uuui  autoturism pe drumurile publice de către o persoană care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite