Petrolul speră într-o minune la returul cu Swansea. Cosmin Contra: „Încerc să-i fac pe băieţi să creadă în acest miracol”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar un miracol îi mai poate califica pe petrolişti în grupele Europa League. FOTO fcpetrolul.ro
Doar un miracol îi mai poate califica pe petrolişti în grupele Europa League. FOTO fcpetrolul.ro

Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, a vorbit, miercuri, despre partida retur cu Swansea, ce se va disputa mâine seară, de la ora 20.30, pe stadionul “Ilie Oană”.

Tehnicianul este conştient de faptul că şansele de calificare sunt reduse, dar, în acelaşi timp, este încrezător că jucătorii vor face tot posibilul pentru a forţa o răsturnare de situaţie miraculoasă.

“E adevărat, pornim cu foarte puţine şanse de calificare, dar, aşa cum am declarat şi după meciul tur, vom face tot posibilul să ne luptăm pentru acel procent de 5% pe care îl mai avem. Vom intra pe teren cu gândul de a ne califica şi încerc să-i fac pe băieţi să creadă în acest miracol”, a punctat Cosmin Contra, cel care dezvăluit şi care ar fi scenariul ideal al confruntării de mâine.

“Încercăm să jucăm aşa cum o facem în general acasă. Adică să începem în jumătatea adversă, să punem presiune şi să căutăm să înscriem cât mai repede. Va fi foarte greu, pentru că Swansea, aşa cum a demonstrat şi la meciul tur, este o echipă extrem de valoroasă. Vom avea momente în care riscurile vor fi foarte mari, dar nu avem nimic de pierdut. Sper ca presiunea care a fost la primul meci să nu se mai resimtă mâine şi să demonstrăm că suntem o echipă care se poate bate cu Swansea”, a mai spus Contra.

“Cunoscându-l bine pe Michael Laudrup sunt sigur că va face schimbări în echipă faţă de prima manşă. Ei vin după două eşecuri în Premier League, şi, foarte posibil, vor odihni câţiva jucători cheie, pentru că au meci cu Liverpoolşi nu cred că-şi mai permit să piardă din nou în campionat. Din acest punct de vedere, trebuie să profităm de orice relaxare din partea lor şi să credem în şansa noastră de calificare”, a adăugat tehnicianul “galben-albaştrilor”.

Mai puteţi citi

Cosmin Contra a confirmat negocierile pentru transferul lui Grozav la Terek Groznîi. Fotbalistul nu joacă cu Swansea

VIDEO Campanie fără precedent a fanilor Petrolului. "Lupii" au împânzit oraşul cu mesaje de încurajare pentru returul cu Swansea, din Liga Europa

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite