Cosmin Contra a confirmat negocierile pentru transferul lui Grozav la Terek Groznîi. Fotbalistul nu joacă cu Swansea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul Gicu Grozav este foarte aproape de un transfer la gruparea Terek Groznîi, iar Cosmin Contra a confirmat faptul că nu-l va avea la dispoziţie pe jucător pentru confruntarea retur cu Swansea.

„Din ce am înţeles, s-a ajuns la un acord şi între cluburi şi cu jucătorul, dar încă nu este oficial acest transfer. El nu va face parte din lot pentru meciul de mâine seară (returul dintre Petrolul şi Swansea). Este o pierdere grea, suntem conştienţi de lucrul acesta, dar avem jucători care pot să-l înlocuiască. De când sunt antrenor am spus că niciun jucător nu este de neînlocuit şi îmi doresc ca lucrul acesta să se întâmple“, a afirmat miercuri Cosmin Contra, la conferinţa de presă care a prefigurat meciul de joi seară dintre Petrolul şi Swansea.

Pe lista absenţilor cerţi pentru meciul de mâine seară mai figurează Enza-Yamissi, Vlăduţ Morar şi Laurenţiu Marinescu, în vreme ce Filipe Teixeira este incert.

Mai puteţi citi

VIDEO Campanie fără precedent a fanilor Petrolului. "Lupii" au împânzit oraşul cu mesaje de încurajare pentru returul cu Swansea, din Liga Europa

Brigadă din Grecia la returul dintre Petrolul şi Swansea de la Ploieşti

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite