Percheziţie bizară într-o comună din Prahova. Pe cine căutau poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţiile poliţiştilor au avut loc într-o comună prahoveană unde exista suspiciunea că un individ emite făr autorizaţie programe de radio FOTO Arhivă IJP Prahova
Percheziţiile poliţiştilor au avut loc într-o comună prahoveană unde exista suspiciunea că un individ emite făr autorizaţie programe de radio FOTO Arhivă IJP Prahova

Un bărbat suspectat că emite fără autorizaţie programe de radio a fost vizat de percheziţiile poliţiştilor Prahoveni, organizate vineri 3 decembrie.

 Vineri 3 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Prahova au făcut percheziţii într-o comună din Prahova, la domiciliul unei persoane bănuite de infracţiunea de difuzare neautorizată de programe radio. Un mandat de aducere a fost pus în executare,  transmis Poliţia Prahova, înt-un comunicat de presă.

Din cercetări a reieşit faptul că în luna octombrie, un bărbat în vârstă de 34 de ani ar fi emis programe radio în regim pirat.

În urma percheziţiei domiciliare au fost identficate şi ridicate, două antene tip dipol deschis şi cablu coaxial, o unitate pc., o masă de mixaj şi un mixer audio, 2 surse de alimentare, un amplificator pentru radio frecvenţă artizanal, un miniemiţător şi 3 DVD-uri.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de difuzare neautorizată de programe radio şi radiodifuzare de opere purtătoare de drepturi de autor şi conexe, fără consimţământul titularilor de drepturi de proprietate intelectuală.

Activitatea a beneficiat de spijinul reprezentanţilor Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii- Direcţia Regională Muntenia.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite