Cum a fost prins un şofer de 21 de ani drogat la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr care conducea drogat a fost implicat într-un accident rutier în Prahova FOTO IJP Prahova
Un tânăr care conducea drogat a fost implicat într-un accident rutier în Prahova FOTO IJP Prahova

Un tânăr în vârstă de 21 de ani riscă dosar penal după ce a fost prins drogat la volan.  Şoferul a fost implicat într-un accident rutier, astfel că poliţiştii au decis să-l testeze cu DrugTestul, iar rezultatul a fost pozitiv.

Poliţiştii Biroului Rutier Ploieşti au fost sesizaţi de către dispecerul de serviciu, cu privire la faptul că pe DJ 130A s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a unei persoane.

”Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un tânăr în vârstă de 21 de ani în timp ce se deplasa din direcţia Tinosu către Gorgota a efectuat manevra de depăşire a unui autoturism, moment în care din sensul opus circula cu bicicleta un bărbat, iar pentru evitarea coliziunii cu acesta a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

 În urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea a unui pasager din autoturismului, în vârstă de 18 ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat rezultat pozitiv la substanţe cu efect psihoactiv.

Întrucât bărbatul în vârstă de 58 de ani, aflat pe bicicletă emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a  indicat o valoare de  0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii bărbaţi au fost conduşi la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite