Patru membri ai clanului Litraşu, acuzaţi de tentativa de omor, prinşi de poliţie într-o cabană dintr-o comună din Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
interlopi clanul litrasu

Patru membri ai clanului Litraşu, acuzaţi că au participat la o răfuială în stradă, la finalul lunii iulie, în Chiajna, au fost prinşi, vineri, de către poliţişti.

 Cei patru se ascundeau într-o cabană aflată într-o zonă izolată din Prahova. Poliţiştii care au participat la intervenţie au fost nevoiţi să folosească focuri de armă pentru că unul dintre suspecţi a încercat să fugă.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, cei patru se ascundeau de zile bune într-o cabană din comuna Ceraşu. Ascunzătoarea interlopilor se afla într-o zonă de munte, izolată.

”Astăzi, în jurul orei 14, în urma activităţilor desfăşurate de DIC şi DOS - IGPR, sub coordonarea procurorilor PICCJ, în cauza privind săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor în Chiajna, din data de 23.07.2020, a fost efectuată o descindere, într-o cabană izolată din zona montană a jud. Prahova.

   În această locaţie, au fost depistaţi 4 bărbaţi, bănuiţi în cauză, 3 dintre aceştia fiind urmăriţi general, având emise mandate de arestare preventivă, în lipsă”, se arată într-un comunicat remis presei de IJP Prahova.

În momentul intervenţiei, s-a folosit armamentul, trăgându-se un foc de avertisment, în plan vertical, întrucât unul dintre cei patru bărbaţi a încercat sa fugă. Nimeni nu a fost rănit, spun poliţiştii.

Incidentul în urma căruia cei patru au fost acuzaţi, printre altele, şi de tentativă de omor a avut loc în Chiajna, la finalul lunii iulie. Atunci un alt interlop din Ilfov, Liviu Iordan, a fost atacat şi a ajuns în stare critică la spital. După răfuială, atacatorii au fugit, iar instanţa a emis mandate de arestare în lipsă pe numele lor, fiind daţi totodată în urmărire general.

Pe aceeaşi temă:

Şapte bărbaţi suspectaţi de şantaj, reţinuţi în urma percheziţiilor care au avut loc în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman la clanuri interlope

Interlopi din Clanul „Belgienilor”, duşi la instanţă pentru arestare preventivă. Cum le „convingeau” pe victime să îşi vândă apartamentele

Ploieşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri