Oasele unui bărbat dispărut, găsite într-o râpă. Omul fusese văzut în viață în urmă cu circa o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Osemintele unui bărbat care a fost dat dispărut în urmă cu o lună au fost găsite în albia secată a unui torent de pe raza comunei Sângeru, a informat Poliţia Prahova.

Cadavrul bărbatului dispărut a fost devorat de sălbăticiuni FOTO Arhivă
Cadavrul bărbatului dispărut a fost devorat de sălbăticiuni FOTO Arhivă

Conform sursei citate, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sângeru au fost sesizaţi cu privire la faptul că în albia secată a unui torent ( o „șoavă”, conform denumirii locale) din comună există un craniu uman aflat lângă o bicicletă.

„În baza sesizării s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, identificând mai multe oseminte, dar şi obiecte vestimentare. În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că osemintele aparţin unui bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Lapoş, a cărei dispariţie a fost sesizată la data de 7 august 2022", arată Poliţia.

Din cercetările efectuate nu au fost constatate suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei infracţiuni contra vieţii, au precizat polițiștii. Se pare că bărbatul era înregistrat în evidențele medicale ca fiind suferind de o serie de afecțiuni cronice grave.

Faptul că trupul bărbatului era în momentul găsirii, la doar o lună de la data dispariției, într-o stare foarte avansată de descompunere este pus pe seama faptului că ar fi fost devorat, post-mortem, de sălbăticiuni.

În cauză a fost întocmit, totuși, un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca investigațiile să fie extinse.

Cadavru găsit și într-un parc din Buzău

Acum câteva zile, a fost descoperit un al cadavru într-un parc din Buzău. Un trecător a descoperit cadavrul în descompunere al unui bărbat de aproximativ 60 de ani - om al străzii - a fost găsit, miercuri seară, într-un adăpost improvizat.

Martorul, care a anunțat descoperirea la 112, a declarat că ieșise să alerge pe aleile parcului, iar în apropierea adăpostului improvizat a simțit un miros greu, de cadavru, ceea ce l-a determinat să se uite în amintitul adăpost, unde a făcut descoperirea macabră. Trupul a fost ridicat de Medicina Legală pentru continuarea anchetei privind cauza morții.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite