„O săptămână la schi”. Cazare mai ieftină şi schipass la jumătate de preţ în Sinaia

0
0
Condiţii optime de schi, în martie, la Sinaia FOTO Facebook / Primăria Sinaia
Condiţii optime de schi, în martie, la Sinaia FOTO Facebook / Primăria Sinaia

Chiar dacă este luna martie, condiţiile de schi de la 2000 de metri din Sinaia sunt optime. În plus, dacă alegeţi pachetul „O săptămână la schi” beneficiaţi, pe lângă pârtii mai puţin pline, de preţuri reduse la cazare şi schipass la jumătate de preţ

Primăria oraşului Sinaia, în parteneriat cu Transport Urban Sinaia şi zece hoteluri şi pensiuni, de patru, trei şi două stele din staţiune au lansat oferta „O săptămână la schi”. Acesta se desfăşoară în perioada 20-25 martie, când turiştii pot beneficia de cinci nopţi de cazare la preţuri mai mici faţă de cele din perioada normală şi schipass la jumătate de preţ.

Cele 10 hoteluri şi pensiuni incluse în program oferă un total de 88 de camere, reprezentând 176 de locuri de cazare: un hotel de patru stele (Hotel Carpathia), şapte unităţi de trei stele (Hotel Rina Sinaia, Hotel Bucegi, Hotel Silvia Apart, pensiunile New Aosta Garden, Master şi vilele Camelia şi Economat-La Tunuri) şi două hoteluri de două stele (Hotel Tanţi şi Hotel Rina Cerbul).

Pe baza tichetului de cazare, turiştii vor obţine şi reducerea de 50% la schipass, al cărui preţ va fi de 560 de ron, pentru cinci zile. Condiţiile de schiat sunt optime pe pârtiile de mare altitudine de la 2000 de metri, unde s-a depus şi un strat nou de zăpadă.

Din această iarnă, la Sinaia funcţionează şi cea mai nouă instalaţie pe cablu, Gondola Carp, care asigură accesul către toate pârtiile de schi în cele mai bune condiţii.

Vă mai recomandăm

Paştele şi 1 Mai vor umple staţiunile montane. Preţurile pachetelor turistice de pe Valea Prahovei

Gondolă nouă la Sinaia, între cotele 1.400 şi 2.000. Investiţia de 9 milioane de euro stabileşte trei recorduri naţionale
 

Mai multe - Ploieşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite