O femeie de 40 de ani din Prahova, suspectă de tentativă de omor. Ar fi vrut să-şi omoare mătuşa cu un topor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tentativa de omor s-a petrecut sâmbătă dimineaţă într-o comună din Prahova FOTO Arhivă
Tentativa de omor s-a petrecut sâmbătă dimineaţă într-o comună din Prahova FOTO Arhivă

Tentativa de omor s-a petrecut sâmbătă în comuna prahoveană Filipeştii de Pădure. Din primele informaţii o femeie de 40 de ani şi-ar fi lovit în cap, cu un topor, mătuşa.

Motivul agresiunii este la acest moment incert. Poliţiştii încearcă  să desluşească iţele unei famlilii aparent cu multe probleme. Deocamdată nu este clar nici măcar dacă femeia de 40 de ani este vinovată de faptă.

Poliţiştii din Câmpina au fost alertaţi sâmbătă dimineaţă la ora 8.00, printr-un apel la numărul unic de urgenţă în timpul căruia o voce de femeie anunţa că în comuna Filipeştii de Pădure a avut loc o crimă. Cea care a apelat a mărturisit că ea este agresoarea. Femeia oferit informaţii confuze cu privire la adresa unde se petrecuse fapta, astfel că poliţiştilor le-a luat ceva timp până au găsit casa.

După ce au identificat locul grozăviei, au găsit în curte o femeie de 40 de ani care se afla în stare de şoc. Aceasta a indicat o încăpere unde se afla victima, o altă femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, acoperită cu o pătură. Aceasta era încă în viaţă la momentul în care poliţişii au intrat în casă, însă era inconştientă şi avea o rană gravă la cap.

Femeia mai tânără a insistat că ea este autoarea faptei, motiv pentru care a fost luată la audieri.

Localnicii din comunitate susţin că nu le cunosc foarte bine pe cele două  femei. Cea în vârstă se mutase recent în Filipeştii de Pădure, după ce se despărţise de soţul ei. Vineri seară se pare că abia se întorsese din spital unde a fost internată pentru afecţiuni cronice.

Nici despre agresoare oamenii nu au putut spune prea multe. Se ştie doar că este nepoata victimei, crescută de aceasta şi nu locuia în Filipeştii de Pădure. Venise şi ea în comună de curând după un conflict cu soţul său.

În cauză, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite