Mutu va preda banderola de căpitan la Petrolul. Marinescu revine la antrenamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu nu va mai fi căpitanul echipei Petrolul după ce Laurenţiu Marinescu se va recupera şi va intra din nou în teren. Fotbalistul va reîncepe antrenamentele

Cu un program special de pregătire în ultima perioadă, după ce a fost nevoit să ia o pauză de câteva zile din cauza entezitei abdominale, Laurenţiu Marinescu se va antrena de săptămâna viitoare alături de ceilalţi coechipieri.

În 2013, fotbalistul în vârstă de 29 de ani s-a accidentat la genunchi şi a fost nevoit să suporte două interveţii chirurgicale. La începutul acestui an, a semnat un nou contract, valabil pe doi ani, cu Petrolul.

„Avem nevoie de el, este un jucător important şi mă doare când îl văd că suferă. El e căpitanul nostru, va purta banderola când se va întoarce pe teren şi sper ca acest lucru să se întâmple cât mai repede”, a afirmat Contra.

La rândul său, Laurenţiu susţine că are nevoie de două săptămâni pentru a-şi intra în formă: „Aştept să încep antrenamentele cu echipa şi să încep să joc, poate chiar la meciul de la Chiajna, locul unde m-am accidentat anul trecut, dar Mister va decide când va fi cel mai potrivit moment să reintru”.

Vă mai recomandăm

Cosmin Contra despre meciul Petrolului cu Oţelul: „Ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu“

Căpitanul Marinescu a semnat pentru încă doi ani la Petrolul

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite