Cosmin Contra despre meciul Petrolului cu Ceahlăul: „Ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pus în gardă de remiza scoasă de moldoveni în tur pe „Ilie Oană”, scor 1-1, antrenorul Petrolului se aşteaptă la un meci dificil duminică sub Pietricica

Antrenorul Cosmin Contra îşi doreşte ca victoria cu Oţelul din etapa trecută să fie dublată de un nou succes şi la Piatra Neamţ, dar admite că gazdele alcătuiesc „o formaţie bine aşezată în teren, agresivă şi care aleargă mult“.

Pe lângă acest aspect, tehnicianul galben-albaştrilor are şi 4 probleme de efectiv: Geraldo Alves, suspendat, iar Laurenţiu Marinescu, Vlad Morar şi Sebastian Achim sunt accidentaţi. Cu toate acestea, Contra are încredere că Petrolul îşi va putea face jocul, chiar dacă terenul va fi moale şi vremea se anunţă friguroasă.

„Va fi o deplasare dificilă, ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu în faţa unei echipe care avut mereu prestaţii bune atunci când a întâlnit formaţii cu pretenţii, dovadă fiind şi remiza din tur, dar şi egalul scos de Ceahlăul la Târgu Jiu. Dacă ne uităm în clasament, noi suntem favoriţi, dar va trebui să muncim foarte mult pentru a obţine victoria. Sunt convins că băieţii vor da tot ce au mai bun şi ne vom întoarce acasă cu 3 puncte”, a declarat Contra în cadrul conferinţei de presă care a prefaţat meciul de duminică.

Antrenorul găzarilor consideră că revenirea lui Golubovic după suspendare va fi un real câştig pentru nemţeni, care „şi-au însuşit bine relaţiile de joc în mandatul lui Vasile Miriuţă şi le-au îmbunătăţit în cel al lui Costel Ilie“. (fcpetrolul.ro).

Partida dintre Ceahlăul şi Petrolul va fi duminică, de la ora 20.45.

Mai puteţi citi

Mobilizare exemplară a suporterilor petrolişti. Fanii au strâns bani pentru juniorul Vlad Radu

Mutu, debut pozitiv în faţa propriilor fani. Petrolul a învins Oţelul, scor 2-0. Contra: „Atitudinea lui a mulţumit pe toată lumea“

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite