Maşină de lux, furată din Bucureşti, descoperită în trafic de poliţiştii din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina furată din Bucureşti a fost găsită în Ploieşti
Maşina furată din Bucureşti a fost găsită în Ploieşti

Un BMW X5, declarat furat, vienri 30 ianuarie, de către un bărbat din Bucureşti, a fost găsit în trafic de către poliţiştii din Ploieşti la doar o oră de la anunţul dispariţiei.

Poliţiştii din Ploieşti au depistat maşina declarată furată pe strada Gheorghe Doja din Ploieşti. Proprietarul anunţase cu doar o oră înainte că BMW-ul dispăruse dintr-o parcare din Bucureşti. Maşina a fost blocată de către echipajul de poliţie.

Cercetările au scos la iveală o neînţelegere între fostul prorpietar al autoturismului de lux şi cumpărătorul. Cei doi s-ar fi certat din cauza unor documente lipsă, motiv pentru care fostul proprietar s-a dus şi a recuperat maşina din parcare cu o dublură a cheii. Urmează ca poliţiştii din Bucureşti să facă lumină în acest caz, pentru că deocamdată nu este clar dacă într-adevăr la mijloc este vorba despre un furt.

În noaptea de sâmbătă spre duminică 400 de poliţişti din Prahova au fost scoşi în stradă pentru o acţiune de prevenire a respectării măsurilor impuse de perioada stării de alertă, dar şi pentru prevenirea actelor de violenţă stradală.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite