Cum au încercat trei escroci să înşele o farmacistă din Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bani româneşti foto voxbiz.ro

Trei bărbaţi care au încercat să înşele o farmacistă prin metoda ”bancnota de 500 de lei” au fost prinşi de către poliţiştii din Sinaia.

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, în incinta unei farmacii din Sinaia s-a prezentat un bărbat care s-a arătat interesat să cumpere un produs, pe care a vrut să îl achite cu o bancnotă de 500 de lei. După ce a primit restul, acesta a spus că nu mai doreşte să cumpere nimic şi a solicitat restituirea bancnotei de 500 lei. A profitat de neatenţia vânzătoarei şi a sustras suma de 300 de lei din restul primit.

Poliţiştii au reuşit în scurt timp de la sesizare să identifice şi să depisteze trei bărbaţi, bănuiţi de comiterea faptei, iar din cercetări, a reieşit că aceştia, folosind acelaşi mod de operare, au încercat să-i inducă în eroare şi pe angajaţii unui supermarket din Sinaia.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi în instanţă cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite