Mărţisor-gigant, realizat de copiii din Ploieşti pe 1 Martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mall-ul găzduieşte în weekend şi un Târg de Mărţişor. FOTO Facebook Ploieşti Shopping City
Mall-ul găzduieşte în weekend şi un Târg de Mărţişor. FOTO Facebook Ploieşti Shopping City

Copiii care vor fi în mall-ul Ploieşti Shopping City pe 1 Martie vor participa, sub îndrumarea unui meşter popular, la realizarea unui mărţisor – gigant. Cei mici vor fi iniţiaţi în arta mărţişoarelor handmade în cadrul atelierelor creative organizate de centrul comercial între 28 februarie şi 1 martie. Şi adulţii vor avea parte de surprize primăvăratice

Copiii vor avea parte de două weekend-uri creative în Ploieşti Shopping City. Dacă pe 28 februarie şi 1 martie, piticii vor învăţa să confecţioneze mărţisoare, weekend-ul următor aceştia vor crea felicitări pentru mămici cu ocazia zilei de 8 martie.

Vedeta evenimentului va fi însă un mărţisor - gigant la realizarea căruia vor contribui toţi copiii prezenţi la ateliere creative ajutaţi de un meşter popular.

La ateliere, micuţii pot merge în perioada 28 februarie – 1  martie şi 8-9 martie între orele 12.00 – 18.00.  

Şi părinţii care sunt în căutarea mărţişorului perfect pentru cei dragi se pot inspira din oferta bogată din cadrul Târgului de Mărţişor. Vizitatorii vor putea alege dintre sute de modele tradiţionale, o parte dintre acestea fiind realizate manual de artişti locali. Târgul se va desfăşura până pe 2 martie în Ploieşti Shopping City, în zona scărilor rulante, dar şi la intrarea Carrefour.

Mai mult, în prima zi a primăverii, între orele 16.00 – 18.00, doamnele şi domnişoarele prezente în centrul comercial vor fi întâmpinate cu flori şi mărţişoare de către jucătorii echipei CSU Asesoft Ploieşti.

Mai puteţi citi

Mărţişor gigant la Galaţi: are 100 de metri. Copiii au umplut parterul şi primul etaj al unui muzeu cu panglici roşii şi albe. Totul a pornit de la o glumă, a unui copil, dar care apoi s-a materializat în cel mai mare mărţişor realizat vreodată la Galaţi. Acesta este compus din 1.200 de flori de lotus-origami. Floarea de lotus este considerată, în diverse religii, ca fiind o creaţie divină a naturii, reprezentând puritatea minţii şi a sufletului.

Se deschide Târgul Mărţişorului la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti. Muzeul Ţăranului Român găzduieşte, în perioada 26 februarie – 1 martie, Târgul Mărţişorului. În cadrul acestuia va fi amenajată şi o zonă în care bucureştenii se pot bucura de prăjituri de casă şi produse de patiserie.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite