Localnicii din Buşteni, terorizaţi de urşi ”Noroc cu RoAlert-ul că ne-a anunţat după 15 minute!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un urs a fost filmat plimbându-se prin centrul staţiunii Buşteni FOTO Ciprian Aldea/Facebook
Un urs a fost filmat plimbându-se prin centrul staţiunii Buşteni FOTO Ciprian Aldea/Facebook

Aproape că nu trece zi în care localnicii din Buşteni să nu primească mesaje RoAlert prin care sunt avertizaţi că pe una dintre străzile din staţiune se plimbă un urs.

 Miercuri, la primele ore ale dimineţii, un astfel de exemplar a fost filmat de un salvamontist în timp ce alerga speriat pe Bulevardul Libertăţii, chiar prin faţa sediului poliţiei din staţiune.

”Ne mănâncă urşii pe stradă în Busteni! La 6.30 ursul se plimba prin faţă, pe la poliţie. Noroc cu RoAlert că ne-a anunţat după 15 min!”, a scris pe Facebook Ciprian Aldea, unul dintre salvamontiştii din Buşteni.

Acesta a revenit cu o nouă postare în care a explicat că, dacă nu insista ca prietena lui să meargă cu maşina la gară, aceasta s-ar fi putut întâlni cu ursul pe stradă, având în vedere că ambii au avut acelaşi traseu.

”(...) dacă nu insistam aseară ca prietena mea sa meargă la gară cu maşina, dimineaţă, probabil cine ştie ce se întâmpla. La aceeaşi ora şi prin acelaşi loc trece în fiecare dimineaţă. Un animal sălbatic care mai e şi speriat nu ştii niciodată cum reacţionează”, a scris Ciprian Aldea pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat că nu este pentru prima dată când un exemplar de urs coboară până în centrul staţiunii.

” (...) acum câteva zile, la 12 ziua, trecea pe lângă parcul de la Silva, care era plin de copii, iar recent un urs i-a distrus maşina unui prieten deşi nu avea mâncare în ea şi câte şi mai câte! În oraşul ăsta sunt copii, femei şi bătrâni, iar, dacă nu se iau masuri, este o chestiune de timp până cineva va păţi ceva”, a scris Aldea.

Miercuri seară, localnicii din Buşteni au primit un nou mesaj Ro-Alert prin care erau avertizaţi că un urs şi-a făcut apariţia pe strada din apropierea telecabinei.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite