Iluminatul festiv se aprinde în ajun de Moş Nicolae la Ploieşti. Concerte, artificii şi daruri pentru cei mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deschiderea oficială a sărbătorilor de iarnă la Ploieşti va avea loc vineri, 5 decembrie, în ajun de Moş Nicolae, pe pietonalul din zona centrală.

Copiii, însoţiţi de părinţi şi bunici, se vor putea bucura de atmosfera sărbătorilor de iarnă ascultând colinde interpretate de corurile Liceului de Artă şi ale pompierilor din Boldeşti Scăeni.

Spectacolul va debuta la ora 16.30 şi va fi urmat la ora 17.30 de un recital de folclor susţinut de Filarmonica „Paul Constantinescu“ şi de interpreţii Ionuţ Dolănescu şi Violeta Visarion Barac, urmate, de la ora 18.00, de un spectacol de colinde în interpretarea lui Fuego.

Aprinderea luminilor de sărbătoare va avea loc la ora 18.30, urmată de un foc de artificii. Seara va continua cu spectacolul „Capra cu trei iezi” susţinut de actorii Teatrului pentru copii Ciufulici Ploieşti.

Reprezentanţii administraţiei locale vor încheia evenimentul festiv în spiritul lui Moş Nicolae şi le vor oferi mici cadouri copiilor prezenţi la sărbătoare.

Mai puteţi citi

Primul weekend de schi pe Valea Prahovei. Pârtiile din Azuga şi Buşteni sunt pregătite de intrarea în sezonul de iarnă. Aşteptarea iubitorilor de sporturi de iarnă a luat sfârşit. Din weekend, schiurile pot fi scoase din debarale şi încercate pe pârtiile din Azuga şi Buşteni, singurele staţiuni de pe Valea Prahovei care sunt gata să dea startul sezonului de iarnă.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite