VIDEO Ploieşteni cu iniţiativă şi idei. Un tânăr a deszăpezit singur pasajul din centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploieştenii care au găsit miercuri dimineaţă treptele curăţate de zăpadă în pasajul subteran din centrul oraşului ar trebui să ştie că nu autorităţile şi nici firmele din zonă nu s-au ocupat de deszăpezire, ci un tânăr care a muncit azi noapte singur, cu o lopată, pentru a le curăţa

Mihai Constantinescu, un tânăr din Ploieşti, a curăţat singur treptele din pasajul Winmarkt din centrul Ploieştiului, în noaptea de marţi spre miercuri. Pentru că “se plictisea”, dar mai ales pentru că văzuse întreaga zi pe Facebook fotografii din pasaj cu oameni care făceau echilibristică pe trepte, Mihai şi-a luat o lopată şi, în aproximativ o jumătate de oră, între 2.50 şi 3.35 a reuşit să cureţe de zăpadă treptele din pasaj, deşi această obligaţie revine firmelor care funcţionează în pasaj.

Întreaga aventură de pe treptele din pasajul din buricul Ploieştiului a fost filmată de Mihai şi postată pe YouTube cu titlul “Muncă patriotică”. Şi, pentru ca experienţa nocturnă să fie completă, în drumul spre casă, tânărul a filmat şi o conversaţie spumoasă cu un alt ploieştean fără somn, dar puţin ameţit.

Mihai Constantinescu nu este la prima idee originală. Anul trecut, acesta a reuşit o iniţiativă unică în România. Susţinut de prietenii de pe Facebook, a negociat şi a obţinut o reducere a tarifelor de schi, la Azuga, într-o singură zi. Şi chiar dacă reducerea a fost negociată de Mihai Constantinescu în numele unui grup de persoane, orice alt schior care a vrut să alunece pe zăpadă, pe 19 decembrie 2013, la Azuga, a plătit un skipass de 90 de lei în loc de 140 de lei. 

image

Mihai Constantinescu. FOTO Facebook

Tot el cel care a surprins în centrul oraşului, în ianuarie 2014, un şofer vitezoman care a încurcat traficul, a fost la un pas să producă un accident şi a întors maşina pe contrasens.

Ca un adevărat reporter, tânărul a stat de vorbă şi cu trecătorii scandalizaţi care au observat incidentul, apoi a postat imaginile pe YouTube.

Pe aceeaşi temă

VIDEO Un şofer teribilist a fost filmat la Ploieşti în viteză şi pe contrasens

Revoluţia Zăpezii. Campania unui tânăr ploieştean care a reuşit să ieftinească ski-passul pentru toţi împătimiţii

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite