Gestul uimitor al unui polițist din Ploiești. De ce a oprit traficul în timpul unui examen auto, pe o stradă din oraș VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un polițist din Ploiești a făcut un gest uimitpr, în timpul unui examen auto. Acesta a coborât din mașină și a oprit traficul pe o stradă aglomerată, pentru a-i permite unei bătrâne să traverseze în siguranță.

Imaginile, însoțite de mesajul „Așa arată normalitatea!", au fost postate apoi pe rețelele sociale, unde au adunat sute de aprecieri, scrie Observatorul Prahovean.

Polițistul a oprit circulația FOTO Observatorul Prahovean
Polițistul a oprit circulația FOTO Observatorul Prahovean

Felicitări polițistului examinator care, deși se afla în timpul unui examen auto, a coborât din mașină și a ajutat o bătrână să traverseze strada”, a fost mesajul videoclipului.

Internauții s-au grăbit să comenteze, cei mai mulți dintre ei fiind de acord că gestul este unul care merită felicitări. Alții însă nu s-au lăsat impresionați de gestul polițistului. „Păi, nu a făcut decât să își facă datoria de angajat al Poliției Române, de ce îi trebuie felicitări? Apropo, ne trebuie felicitări pentru a ne face treaba pentru care suntem plătiți la serviciu?”, a scris un bărbat, iar un altul i-a răspuns: „Citesc comentariile și constat că.... Nu ne mai facem bine! Știți povestea cu omul care ducea măgarul în spate, nu?.... Cam aia e și la noi... Indiferent ce ar face cineva, tot găsești o grămadă care să arunce nu noroi...”

  „Și-a depășit atribuțiile, nici din mâini nu știe să dea”

Și-a depășit atribuțiile, mai ales că nu este regulamentar din punct de vedere vestimentar: caschetă, baston, nici din mâini nu știe să dea... nu dăm oile la muls, totuși mai șterge din rușinea poliției române”, este de părere un alt comentator. O femeie a scris: „Felicitări, rar vezi asa ceva la noi în România! Respect polițistului!”. Un alt internaut a comentat: „Felicitări, polițiști și nu numai ...aș vrea să văd mereu oameni buni, altruiști ... așa poate devenim încet și sigur cu toții!” sau „Bravo, domnule polițist, ați arătat omul din dumneavoastră!”.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite