FOTOGALERII Soții morți la Sibiu au fost înhumați în Prahova, într-un mormânt comun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de persoane i-au petrecut pe ultimul drum pe Ileana și Bogdan Bută. Foto Dana Mihai
Sute de persoane i-au petrecut pe ultimul drum pe Ileana și Bogdan Bută. Foto Dana Mihai

Ileana și Bogdan Bută, cei doi soți găsiți morți în condiții misterioase într-o pădure din localitatea sibiană Boița au fost înmormântați în localitatea prahoveană Băicoi, unul lângă altul, într-o groapă comună

Dragostea imensă dintre cei doi, despre care toți cei care îi cunoșteau spun că era ca o variantă a timpurilor noastre a poveștii dintre „Romeo și Julieta" i-a determinat pe părinții celor doi să-i înhumeze în același mormânt. Bogdan în dreapta, Ileana în stânga, unul lângă altul, așa cum au fost până în ultimul moment al vieții lor. Pe crucile lor a fost trecută, ca dată a morții, ziua de 25 iunie.

Sute de persoane, rude, cunoștințe, vecini și prieteni i-au condus joi pe cei doi soți, pe ultimul drum, la Băicoi, în localitatea natală a lui Bogdan. Familia Ilenei a fost de acord cu acest loc, chiar dacă ea era din Teleorman, pentru că Bogdan a fost unicul copil al familiei.

Moartea celor doi a bulversat familiile și rudele

Click pe imagini pentru o fotogalerie de la înmormântare

Preoții au oficiat o slubă religioasă normală, chiar dacă anchetatorii iau în considerare și varianta sinuciderii, De altfel, nimeni din familie și comunitate nu este de acord cu această concluzie.

Cum aș putea să cred că ei s-au sinucis când Ileana nu suporta nici măcar mirosul de alcool, iar ei au fost găsiți cu o îmbibație alcoolică de 0,7 la mie? În plus, fata noastră avea părul din față retezat, ca atunci când iei moțul unui copil. Au fost uciși. Și chiar dacă ei vor fi îngropați, cu adevărul nu se va întâmpla asta", ne-a spus Emil Coandă, unchiul Ilenei.

Soții morți la Sibiu au fost aduși în Prahova. Părinții cred că au fost sechestrați

Opinia este împărtășită de toți cei care i-au cunoscut pe cei doi soți, chiar dacă informațiile despre cei doi sunt deseori contradictorii. Astfel, părinții Ilenei nu au știut că cei doi au stat mai bine de un an la Băicoi, înainte de presupusa plecare în Germania. Aceștia îi credeau la Cluj, unde lucrau pentru rezidențiat. Rudele fetei au lipit mai multe afișe în Băicoi unde solicită informații suplimentare despre cei doi, inclusiv despre ultima dată când au fost văzuți în localitate.

image

Vedeți și aici mai multe imagini de la înmormântare

Absolvenți de medicină, cei doi s-au cunoscut în facultate, în urmă cu 7 ani, iar în septembrie ar fi urmat să aniverseze 6 ani de la căsătorie. Aveau planuri să profeseze în Germania, erau liniștiți și studioși, iar pentru familiile lor au fost totul, mândria că au copii medici, cu un viitor frumos în față.

Pe marginea mormântului, rudele i-au rugat să se iubească la fel, pentru eternitate, și să îi ajute să lămurească misterul care le înconjoară moartea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite