Fântânile arteziene din Ploieşti, pline de spume. Nişte adolescenţi s-au distrat aruncând şampon în apă. Primar: „Au folosit un şampon de calitate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fantani arteziene ploiesti

Fântânile din centrul municipiului Ploieşti şi de la Gara de Sud au devenit sâmbătă, 18 iunie, atracţia principală a oraşului când un grup de adolescenţi a aruncat cu şampon în apă.

În câteva minute, terasa din faţa Casei Sindicatelor şi bazinul din faţa gării s-au umplut cu spumă albă.

Gestul nu a fost pe placul autorităţilor locale care au cerut cetăţenilor să sesizeze la poliţie orice act de vandalism.

”Reamintim ploieştenilor faptul că tolerarea comportamentului lipsit de civism al unor persoane are ca rezultat încurajarea acestora în a comite şi mai multe acte de vandalism. 

Toate acestea ne îngreunează activitatea de întreţinere şi modernizare a obiectivelor administrate. 

Solicităm cetăţenilor să sesizeze toate actele de vandalism”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Societăţii de Gospodărire Urbană. 

Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploieşti a precizat că au fost identificaţi autorii care au aruncat cu substanţe chimice în fântânile de la Casa Sindicatelor şi din dreptul Gării de Sud. Ar fi vorba despre un grup de adolescenţi în vârstă de 15-16 ani care umează să fie traşi la răspundere. 

Fântâna din faţa Casei Sindicatelor, vandalizată FOTO SGU/Facebook

fantani arteziene ploiesti

Momentul în care au aruncat cu şampon în apă a fost surprins de camerele de luat vederi montate pe clădirea primăriei. 

”Avem mari probleme cu astfel de grupuri de adolescenţi care distrug, mai ales pe timpul nopţii. Se pare că au folosit un şampon de calitate pe care l-au aruncat în apă”, a explicat Andrei Volosevici.

Fântâna arteziană din faţa Gării de Sud din Ploieşti, plină de spumă FOTO Facebook/SGU

fantani arteziene ploiesti

Săptămâna trecută Societatea de Gospodărire Urbană anunţa că mai multe locuri de joacă din Ploieşti, dar şi fântâna arteziană din Bariera Bucureşti au fost vandalizate.

Fântâna din Bariera Bucureşti a fost vandalizată în cursul săptămânii trecute FOTO SGU/Facebook

fantani arteziene ploiesti

În vara anului trecut, mai mulţi adolescenţi, cunoscuţi drept consumatori de droguri şi alcool, au vandalizat cimitirul evreiesc din centrul Ploieştiului. Au fost distruse atunci nu mai puţin de 16 monumente funerare.

Vă recomandăm şi:

Au fost prinşi golanii care au vandalizat cimitirul evreiesc din Ploieşti. Poliţia: „Nu au fost acţiuni antisemite“

Momentul în care o femeie din Galaţi loveşte cu un scaun o maşină parcată VIDEO

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite