După ce-au furat oi, trei prahoveni s-au reprofilat pe garduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au aflat că hoţii gardului mai aveau şi alte furturi la activ Foto: arhiva Adevărul
Poliţiştii au aflat că hoţii gardului mai aveau şi alte furturi la activ Foto: arhiva Adevărul

Investigând dispariţia bizară a câtorva zeci de metri liniari de panouri metalice, poliţiştii prahoveni au dat peste trei suspecţi despre care-au aflat că, înainte de a sustrage garduri, au furat mai multe oi. Aceştia nu au precizat dacă gardul le era necesar pentru împrejmuirea ovinelor

Poliţiştii prahoveni au depistat, în weekend, principalii suspecţi ai unui furt de plasă din sârmă bordurată de la gardul unei proprietăţi din Albeşti Paleologu. Este vorba despre N. Constantin, N. Ciprian, ambii în vârstă de 32 ani, şi A. Tănase, în vârstă de 37 ani, toţi domiciliaţi în oraşul Urlaţi.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, s-a constatat faptul că bărbaţii au tăiat şi sustras 40 de panouri de plasă bordurată de la gardul respectiv, pe care le-au transportat cu un atelaj hipo în oraşul Urlaţi, la locuinţa lui N. Constantin şi N. Ciprian.

Extinzând cercetările, poliţiştii au constatat că aceştia sunt suspecţi şi de comiterea unui furt de ovine, săvârşit în noaptea de 5 spre 6 aprilie. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr 11 Valea Călugărească, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Autorităţile nu au precizat care este motivul pentru care bărbaţii au sustras panourile de plasă. Judecând după datele oferite de IPJ, se naşte întrebarea legitimă dacă nu cumva ei aveau nevoie de gard pentru împrejmuirea mioarelor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite