Cum a reuşit un ploieştean să înşele cu 6000 de euro trei bărbaţi. Poliţiştii au făcut percheziţii la escroc

0
0
Şarlatanul a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii secţiei 3 din Ploieşti
Şarlatanul a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii secţiei 3 din Ploieşti

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Ploieşti a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti, fiind acuzat că a înşelat trei persoane cu 6000 de euro.

 Individul le-a cerut oamenilor avans pentru vânzarea unor maşini, doar că a ”uitat” să predea cumpărătorilor şi autoturismele.

”În cursul acestei dimineţi, poliţiştii Secţiei nr.3 de poliţie Ploieşti au efectuat o percheziţie domiciliară, în municipiul Ploieşti, la locuinţa unei persoane bănuite de săvârşirea a 3 fapte de înşelăciune. 1 mandat de aducere a fost pus în executare. Din cercetări a rezultat că, începând cu luna decembrie 2020 până în luna aprilie a.c., un bărbat, din Ploieşti ar fi promis unui număr de 3 persoane vătămate, vânzarea a 2 autoturisme, sens în care acesta ar fi primit avans sau plata integrală, în valoare de 6.000 de Euro şi nu ar fi materializat promisiunea făcută”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

În urma percheziţiilor au fost ridicate înscrisuri materiale folosite la activitatea infracţională.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţia legală la finalizarea anchetei.

Mai multe - Ploieşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite