Concedii răcoroase pe Valea Prahovei. Pachete turistice ieftine la munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Litoralul este, fără îndoială, destinaţia verii pentru turiştii români. Mai puţin, însă, a celor care sunt în căutarea unui concediu sau a câtorva zile de linişte, cu aer tare şi temperaturi răcoroase.

La o distanţă rezonabilă faţă de Capitală, Valea Prahovei este de ani de zile cea mai căutată destinaţie pentru concediile de vară de la munte, iar pachetele turistice au preţuri incomparabil mai mici faţă de cele de la mare.

Astfel, pentru 509 lei de persoană puteţi cumpăra, la un hotel de trei stele în centrul staţiunii Sinaia, pachetul „Stai patru nopţi şi plăteşti trei“, care include şi mic-dejun bufet, mese în cont în valoare de 180 de lei şi acces gratuit la piscină şi sala de fitness.

Pentru cei care duc dorul ofertelor all inclusive, există astfel de pachete şi la Sinaia. Un „Weekend all inclusive la munte“ costă 399 de lei de persoană şi include două nopţi de cazare într-o cameră dublă de trei stele, mic-dejun bufet, trei mese principale cu băuturi, precum şi acces la piscina hotelului.

Un hotel din Buşteni vinde, în vara 2016, pachetul „Hoinar la munte“. Pachetul costă 1.050 de lei pentru două persoane şi include cinci nopţi de cazare într-un hotel de trei stele, cu mic dejun, servicii de masă în valoare de 300 de lei şi acces gratuit la baza sportivă.  Pachetul mai ieftin, „Evadare la Munte“ costă 710 lei pentru două persoane şi include trei nopţi de cazare cu mic dejun şi servicii de masă în valoare de 200 de lei.

Cele mai scumpe pachete pentru concediile de vară sunt la hotelurile de cinci stele. Oferta „Excursii şi odihnă activă“ de la Azuga costă între 450 de euro şi 895 de euro şi includ, pe lângă cazare şi meniuri de lux, excursii preplătite cu telecabina, drumeţii ghidate, picnicuri, intrări la parcuri de aventură, dar şi acces la centrul SPA al hotelului.

Turiştii care nu vor să-şi cumpere pachete la hoteluri au numeroase oferte la vile şi pensiuni, cu preţuri care pleacă de la 60 de lei pe noapte camera dublă.

Vă mai recomandăm

Cele mai uşoare trasee montane din Bucegi, potrivite şi pentru cei mici

Începe sezonul drumeţiilor pe munte. Cum să vă comportaţi ca să nu fiţi etichetat „pantofar“ şi care este semnalul internaţional de urgenţă în munţi

La pas prin Bucegi. Aventură liniştită pe creste şi văi, de la Sinaia la Peştera Ialomiţei

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite