Codul galben, pe placul boschetarilor din Ploieşti. Primesc supă şi adăpost pe timpul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Primăriei Ploieşti continuă distribuirea de ceai cald şi supă pentru  ploieştenii aflaţi pe stradă sau în staţiile de autobuz. Aceste acţiuni se vor derula pe tot parcursul menţinerii avertizărilor de vreme rea.

La centrul de noapte pentru persoanele fără adăpost au fost suplimentate paturile, astfel primind găzduire, în ultimele două nopţi, aproape 60 de oameni fără acoperiş deasupra capului. Alte aproape 30 de persoane au dormit la internatul Colegiului Tehnic "Lazăr Edeleanu" Ploieşti, unde, temporar, municipalitatea a pus la dispoziţie paturi pentru persoanele fără adăpost. 

Totodata, la solicitarea conducerii Prefecturii Prahova şi a Direcţiei de Sănătate Publică, tot la internatul colegiului menţionat mai sus au fost găzduite şi câteva persoane care necesită dializă şi care locuiesc în zone greu accesibile în aceste zile.
Având în vedere avertizarea meteo  cod galben pentru ninsori şi viscol, municipalitatea a organizat suplimentar un centru de urgenţă la Colegiul Naţional  "Al. I. Cuza". În sala de sport au fost amenajate, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă,  45 de paturi.
Ploieştenii care au probleme din cauza condiţiilor meteo sau cetăţenii care rămân înzăpeziţi în apropierea oraşului pot suna la dispeceratul Primariei - 0244 984 sau la dispeceratul Poliţiei Locale Ploieşti - 0244 954, 0244 513 255 sau 0244 513467.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite