Cine este profesorul din Ploiești cercetat pentru act sexual cu o elevă de 14 ani. A fost plasat în arest la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un profesor de 33 de ani de ani, din Ploiești, a fost plasat în arest la domiciliu după ce a fost acuzat de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu o minoră de 14 ani, care este elevă.

Profesor de sport, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră. FOTO Arhivă
Profesor de sport, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră. FOTO Arhivă

Profesorul de sport suspectat se numește Voinea Marian Cătălin și este profesor de educație fizică la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești.

Minora cu care a întreținut relații sexuale este elevă a aceluiași colegiu, însă bărbatul respectiv nu îi era profesor la clasă.

Identitatea suspectului apare în sentința Judecătoriei Ploiești prin care acesta a fost plasat în arest la domiciliu, deși procurorul a solicitat arestarea preventivă.

image

La data de 28 februarie, poliţiştii Secţiei nr. 3 de Poliţie Ploieşti au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Ploieşti, la domiciliul, respectiv locul de muncă al unui bărbat de 33 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor. În fapt, bărbatul, în cursul anului 2023 şi până în prezent, ar fi întreţinut mai multe relaţii sexuale cu o minoră de 14 ani, din municipiu, cunoscând vârsta acesteia", a informat, vineri, Poliţia Prahova.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Surse judiciare au precizat pentru Agerpres că inculpatul este profesor de sport la un colegiu naţional din municipiul Ploieşti, iar minora nu este eleva sa.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Conform portalului instanţelor de judecată, Judecătoria Ploieşti a respins propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti şi a dispus plasarea inculpatului în arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite