Ce decizie au luat judecătorii în legătură cu tânărul care şi-a înjunghiat fosta profesoară de matematică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Niţescu, în ziua în care a fost arestat FOTO Dinaia Frîncu
Robert Niţescu, în ziua în care a fost arestat FOTO Dinaia Frîncu

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au cerut judecătorului de drepturi şi linbertăţi să prelungească măsura arestului preventiv în cazul tânărului care şi-a înjunghiat fosta profesoară de matematică.

Tribunalul Prahova a decis ca Alexandru Mihai Niţescu să rămână în spatele gratiilor încă 30 de zile, adică până la sfârşitul lunii martie. Tânărul a fost arestat preventiv sub acuzaţia de tentativă de omor în data de 30 ianuarie 2019.

Cu o zi înainte, a mers la Liceul ”Spiru Haret” din Ploieşti, a reuşit să treacă de prortar şi de barieră, strecurându-se printre elevi, a ajuns în holul şcolii unde şi-a păzit victima, fosta lui profesoară de matematică. A atacat-o şi a reuşit să o înjunghie în zona abdomenului. Femeia a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean în stare gravă, dar stabilă.

Niţescu a fost prins imediat după atact de către un echipaj de jandarmi. Părea că este în stare de ebrietate, avea asupra lui mai multe arme albe, dar şi o sticlă în care se afla alcool.

Agresorul se află în arestul IJP Prahova de la Câmpina, dar nu a fost trimis încă în judecată.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite