Ce a păţit un tânăr din Câmpina, prins de poliţie cu o motocicletă „tunată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motocicletele prea zgomotoase, trase pe dreapta de poliţişti FOTO IJP Prahova
Motocicletele prea zgomotoase, trase pe dreapta de poliţişti FOTO IJP Prahova

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost amendat de poliţie pentru că a condus o motocicletă pe Bulevardul Carol I din Municipiul Câmpina, având sistemul de evacuare modificat, producând un zgomot peste limita legală admisă pentru acest vehicul.

 De asemenea, spun poliţiştii, motocicleta avea montate lumini de altă culoare.

În noaptea de vineri spre duminică, poliţiştii din Câmpina au organizat controale pentru identificarea şoferilor care conduc sub influenţa alcoolului sau a substanţelor cu efect psihoactiv, dar şi pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

În acest context, poliţiştii au controlat peste 60 de autovehicule, efectuând 34 de testări cu aparatul etilotest şi şapte cu aparatul DrugTest.

În cadrul acţiunii, pentru neregulile constatate au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.655 de lei.  Totodată, au fost retrase şi 4 certificate de înmatriculare.

Tot în timpul raziei de la Câmpina,  un bărbat, în vârstă de 64 de ani, a fost depistat în timp ce conducea o bicicletă pe Bulevardul Culturii din Municipiul Câmpina şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Activitatea s-a desfăşurat şi cu sprijinul reprezentanţilor RAR Prahova.

PloieştiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite