Case inundate în judeţul Prahova. Un bărbat a fost salvat de pompieri după ce autoturismul său a fost răsturnat de o viitură | FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:  ISU
Foto:  ISU

Mai multe gospodării din judeţul Prahova au fost inundate noaptea trecută, în urma ploilor abundente. Pompierii au intervenit la aceste locuinţe dar şi pentru salvarea unui şofer rămas captiv în autoturimul său care a fost răsturnat de apele râului Teleajen, în timp ce conducea.

„Un bărbat de 30 de ani a fost salvat de un echipaj de pompieri. Acesta se afla în autoturism şi încerca să ajungă la o pensiune din localitatea Cheia. A trecut pe lângă raul Teleajen cu autoturismul şi din cauza debitului mare a fost răsturnat pe plafon. Este în afara oricărui pericol”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Din cauza ploilor abundente, mai multe gospodării au fost inundate, iar pompierii au acţionat pentru evacuarea apei din 3 locuinţe din Buşteni, Azuga si Breaza si o anexă gospodareasca din Comarnic.

Totodată, din cauza vântului puternic, pompierii au intervenit şi pentru degajarea a 4 copaci care au fost doborâţi pe carosabil, în Sinaia - drumul spre 1400, strada Cameliei din Ploiesti si Provita, Campina şi a 2 stalpi de electricitate, pe strada Iazului din Ploiesti si Întrarea Hortensiei.

Pompierii au fost solicitaţi şi pentru îndepărtarea unui panou publicitar, care punea în pericol trecătorii, pe strada Vasile Lupu din Ploieşti.

„În prezent acţionează pentru evacuarea apei dintr-o locuinţă in Azuga”, informează ISU Prahova.

VIDEO

       

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite